Ministrul Sanatatii, Consilierul Primului Ministru si Presedintele CNAS, prezenti la GALA FARMACISTILOR 2013
Data: 01/11/2013

Gala Farmacistilor 2013, transmisa in direct pe www.med-farm.ro si http://www.galafarmacistilor.ro

Colegiul Farmacistilor din Romania are deosebita onoare si placere sa anunte participantii la Gala Farmacistilor 2013 ca pentru Gala Senior a fost confirmata prezenta domnului Eugen Nicolaescu, Ministrul Sanatatii, a domnului Vasile Cepoi, Consilierul Primului Ministru, domnului dr Cristian Busoi, Presedinte CNAS si a domnului Vasile Ciurchea, Consilier al Presedintelui CNAS.
Participantii si invitatii sunt asteptati miercuri, 4 decembrie la  Muzeul National de Arta, Sala Auditorium, in intervalul orar 15.45-16.45
Deschiderea oficiala a Galei se va face la 16.55; transmisia live, de la orele 17.00
Primire participanti/invitati Gala Junior – 10 - 11.00;
Primire participanti/invitati Gala Senior – 15.45 – 16.45. ( intrarea se face pe baza tabelului nominal si/sau a invitatiilor).
 GALA FARMACISTILOR 2013, Editie Speciala
Aflata la a II a editie, Gala Farmacistilor, dedicata excelentei in lumea farmaceutica, va aduce in atentie o editie speciala care va cuprinde in acest an, pe langa Gala Seniorilor si Gala Junior-gala studentilor din cadrul Facultatilor de Farmacie din intreaga tara.
Si in aceasta editie, studentii farmacisti, profesorii lor si farmacistii din intreaga tara vor celebra profesia de farmacist.
Gala Farmacistilor 2013 – se va desfasura pe o intreaga zi: in prima parte Gala Junior, cu public preponderent format din studenti farmacisti si cadrele universitare din toate facultatile de farmacie din tara, (peste 250 de studenți); a doua parte a zilei, Gala Senior, cu prezenta a peste 400 de farmacisti din tara, Presedintii si Vicepresedintii Colegiilor farmaceutice din cele 42 de judete, Decanii Facultatilor de Farmacie, precum si o serie de profesori si conferentiari farmacisti, sefi de catedra in Facultatile de Farmacie;
Invitati de onoare: cei mai importanti actori ai sistemului medical românesc, la cel mai inalt grad de reprezentare din partea Ministerului Sanatatii si CNAS, Agenția Naționala a Medicametului, Organizația Mondiala a Sanatații – România, CEO-uri companii producatoare de medicamente – din Romania si internationale, reprezentanti de marca ai Grupului American de Lucru in Romania (LAWG), ai Asociatiei Romane a Producatorilor Internationale de Medicamente si Asociatiei Producatorilor de Medicamente Generice din Romania.
Gala Farmacistilor editia 2013 va cuprinde si in acest an tombola cu premii surpriza pentru participanti si va fi prezentata de actorul Gabriel Coveseanu.
Partenerii care sustin evenimentul Colegiului Farmacistilor din Romania: Parteneri Platinum - Abbott, Farmexpert, Parteneri Gold - Mediplus, Sensiblu, Cegedim, Parteneri Silver - Help Net, Farmexim, Servier, Actavis, LAWG, Janssen, Johnson&Johnson, pharmec, ProcCredit Bank, Hispanitas si Marbona.
De asemenea, evenimentul dedicat profesionistilor din piata farma este sustinut de ARPIM, APMGR si ANMDM.
Parteneri media: Univers Farmaceutic, GhidCabinet.ro, Paginafarmacistilor.ro si MEDFARM.