Evenimentele C.F.R.
17/11/2017

Evenimentul -ediția a VI-a- a avut loc pe 23 noiembrie 2017, la World Trade Center, sala Plaza, între orele 17.00 - 19.30...


Citeste mai mult

04/04/2017

In data de 28 martie a.c., la hotel International Bucuresti, a avut loc conferinta “Politica medicamentului si managementul farmaciei in contextul anului 2017”, un eveniment organizat de Colegiul Farmacistilor din Romania. Evenimentul a fost realizat si cu sprijinul Agentiei Nationale a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale, care a participat la eveniment cu o serie de lector ice au fost deosebit de apreciati de catre cei 140 de farmacisti prezenti, din toata tara...


Citeste mai mult

28/02/2017

Colegiul Farmaciștilor din România organizează simpozionul „Politica medicamentului și managementul farmaciei, în contextul anului 2017!” Partener la acest eveniment este Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale. Simpozionul va avea loc în data de 28 martie 2017, Hotel Internațional București, Sala Belvedere și este creditat cu 8 ore EFC Intrarea în sală se va face în limita locurilor disponibile și în baza confirmărilor primite după înregistrarea dvs. la adresa de email: mirela.radulescu@colegfarm.ro...


Citeste mai mult

26/01/2017

1. Premiul de Onoare pentru „Cel mai activ Colegiu al Farmaciştilor” Nominalizări: Colegiul Farmaciştilor Timiş – Preşedinte Farmacist Florina Gherman; Colegiul Farmaciştilor Galaţi – Preşedinte Farmacist Florina Bonifate; Colegiul Farmaciştilor Neamţ -Preşedinte Farmacist Ana Maria Stejar; Colegiul Farmaciştilor Bacău – Preşedinte Farmacist Luana Grigoraş. Câştigător: Colegiul Farmaciştilor Timiş – Preşedinte Farmacist Florina Gherman


Citeste mai mult

18/11/2016

Dr. Dumitru Lupuleasa Devenita deja o traditie, anul acesta Gala Farmacistilor va asteapta cu straie noi, de sarbatoare! Pentru ca in acest an, nu numai ca avem un juriu nou, dar si locul in care ne asteptam colegii farmacisti, partenerii si invitatii de onoare, pentru a premia excelenta din lumea farmaceutica este unul nou: World Trade Plaza! In sala Plaza, la orele 17.00, festivitatea de decernare de premii este deschisa oficial!


Citeste mai mult

31/05/2016

In perioada 18-20 mai 2016, a avut loc la Hotel Ramada Plaza, Bucuresti, a III-a editie a Simpozionului cu titlul "Farmacistul de spital, veriga indispensabila in sistemul medico-farmaceutic'', sustinut de Colegiul Farmacistilor din Romania si Farmexpert in parteneriat cu Antibiotice si MSD. Au fost prezenti la eveniment 150 de farmacisti, lectori eveniment: Prof.Univ. Dr. Farm. Dumitru Lupuleasa, Prof. Univ. Dr. Farm. Doina Draganescu, Conf. Univ. Dr. Farm. Simona Negres si lectori ai companiilor partenere.


Citeste mai mult

31/05/2016

Dr. Dumitru Lupuleasa "11 decembrie 2015 si a patra ediție a Galei Farmaciștilor! Moment de bilanț, când putem aprecia și aplauda pe cei mai buni dintre farmaciști și cele mai bune lucrări științifice, cărți de specialitate, cercetare farmaceutică și campanii sociale dedicate fie specialiștilor, fie societății. Mulțumesc partenerilor noștri, cei care an de an au făcut posibil acest eveniment, și care au fost atât de receptivi la ideea noastră.


Citeste mai mult

14/11/2014

Colegiul Farmacistilor din România organizează pe 5 decembrie, la Muzeul Național de Artă al României, Sala Auditorium, Gala Farmaciștilor 2014, ediția a III-a. Farmacistii din intreaga tara, alături de invitații lor speciali,  vor celebra pentru al treilea an, profesia de farmacist.


Citeste mai mult

18/03/2014

Peste 300 de farmacisti din intreaga tara s-au inscris la evenimentul organizat de Colegiul Farmacistilor din Romania organizeaza in 5 si 6 iunie a.c.,  conferinta nationala cu titlul: „Punctul pe i! Publicitatea medicamentelor”, in parteneriat strategic cu Agentia Nationala a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale.


Citeste mai mult

01/11/2013

Colegiul Farmacistilor din Romania are deosebita onoare si placere sa anunte participantii la Gala Farmacistilor 2013 ca pentru Gala Senior a fost confirmata prezenta domnului Eugen Nicolaescu, Ministrul Sanatatii, a domnului Vasile Cepoi, Consilierul Primului Ministru, domnului dr Cristian Busoi, Presedinte CNAS si a domnului Vasile Ciurchea, Consilier al Presedintelui CNAS.


Citeste mai mult

15/05/2013

Inscrierile pentru Conferinta Nationala a Colegiului Farmacistilor din Romania s-au incheiat. 300 de farmacisti sunt asteptati la Sinaia pentru prima conferinta organizata de Colegiul Farmacistilor din Romania la care invitat special este dl John Chave Secretar General al Grupului Farmaceutic al Uniunii Europene.  Evenimentul va fi moderat de Presedintele Colegiului Farmacistilor din Romania – Prof. Dr. Univ. Farm. Dumitru Lupuleasa, iar lectori de marca, farmacisti cadre universitare de la Facultatea de Farmacie din Bucuresti si Cluj, alaturi Vicepresedintii Colegiului Farmacistilor din Romania, ca si cei din Colegiile judetene vor sustine teme de importanta pentru farmacisti.


Citeste mai mult

10/12/2012

Cuvânt de deschidere Gala Farmaciștilor - Prof. Univ. Dr. Farm. Dumitru Lupuleasa, Președinte CFR, Preşedinte Juriu. Omagiu adus dlui Profesor Dr. Dumitru Dobrescu, de întreaga audiență a Galei Farmaciștilor - prof. dr. Dumitru Dobrescu a fost cel care a câștigat două trofee la Gala,la categoria Excelentă pentru Decan-Facultatea de Farmacie" şi Premiul Special al Juriului.


Citeste mai mult