Colegii Judetene
Obtine datele de contact ale colegiilor judetene.
Univers Farmaceutic
Viziteaza revista oficiala a Colegiului Farmacistilor din Romania.
PGEU
EAHP
ON Pharma
Codul de transparenta ARPIM, Comunicare catre farmacisti
Media Kompass – partener al Colegiului Farmacistilor din Romania pentru monitorizarea presei.
Colegiul
Farmacistilor din
Romania


Apara demnitatea si promoveaza drepturile si interesele membrilor sai in toate sferele de activitate; apara onoarea, libertatea si independenta profesionala a farmacistului, precum si dreptul acestuia de decizie in exercitarea actului profesional; asigura respectarea de catre farmacisti a obligatiilor ce le revin fata de pacient si de sanatatea publica.

Stimate profesionist din domeniul sănătății,

De comun acord cu Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA) și Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale (ANMDM), compania Pfizer Europe dorește să vă informeze cu privire la următoarele:

EMA evaluează beneficiile și riscurile tratamentului cu Xeljanz (tofacitinib) în toate indicațiile terapeutice autorizate, ca urmare a rezultatelor din studiul clinic A3921133 aflat în curs de desfășurare, în care s-a raportat un risc crescut de embolism pulmonar (EP) asociat cu tofacitinib în doză de 10 mg, de două ori pe zi. Până la finalizarea evaluării au fost agreate următoarele măsuri:

Rezumat
  • Tofacitinib în doză de 10 mg...
Lipsa Medicament
Colegiul Farmacistilor din Romania pune la dispozitia membrilor sai un instrument de monitorizare a situatiilor aparute in piata in ceea ce priveste modul de aprovizionare a farmaciilor cu medicamente.

Anuntati aici lipsa unui medicament din farmacie, mesajele dumneavoastra urmand a fi preluate, centralizate si comunicate tuturor autoritatilor competente in vederea identificarii unor solutii optime in beneficiul pacientilor.
Reviste creditare EFC
1.Univers Farmaceutic – revista online a CFR - 4 credite/trimestru, in urma cursului online postat la rubric Amfiteatru a revistei si a chestionarului rezolvat. www.universfarmaceutic.ro
2. Practica Farmaceutica - http://farma.com.ro/
3. Farmacist.ro - http://www.versamedia.ro
/abonamente/farmacist-ro
4. Medica Academica- http://www.versamedia.ro
/abonamente/farmacist-ro
5. Farmacia - http://www.revistafarmacia.ro
/abonamente.html
6. Galenus - https://www.revistagalenus.ro
/ultima-ora.html
7. MedFarm - http://www.med-farm.ro/
Stimate Profesionist din domeniul sănătății,

De comun acord cu Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA) și cu Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale (ANMDM), compania Novartis Europharm Ltd. dorește să vă aducă la cunoștință următoarele:
  • Indicația terapeutică (sectiunea 4.1 din rezumatul caracteristicilor produsului Tyverb) a fost modificată pentru a restabili informațiile conform cărora nu există date privind eficacitatea lapatinib față de trastuzumab...
La secțiunea Registrul Național, din site-ul Colegiului Farmaciștilor din România (www.colegfarm.ro), veți fi direcționati către platforma informatică pe care o utilizăm.

Verificarea existenței unui farmacist se poate face de către oricine folosind filtrele următoare:
  • organizație profesională teritorială (județ)
  • nume
  • prenume
  • gen
  • status.
Rezultatul final al interogării va fi...
Stimate Profesionist din domeniul sănătăţii,

Companiile farmaceutice Bayer AG, Daiichi Sankyo Europe GmbH, Boehringer Ingelheim International GmbH, Bristol-Myers Squibb/Pfizer EEIG împreună cu Agenția Europeană pentru Medicamente și Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale doresc să vă informeze cu privire la următoarele:

Vă prezentăm informarea OSMR privind înscrierea farmaciilor pentru operatiunea de serializare a medicamentelor...